2012. szeptember 28., péntek

Mobil játékkonyha

Játékkonyha vászonból. Hordozható, kis helyen is elfér. Nagyon praktikus, a gyerek magával tudja vinni bárhova. Van hozzá egy edényfogó is.
Itt megvásárolható: http://meska.hu/ProductView/index/512412?sp=1 
A termék ára: 3 000 Ft
 Anyagból készült, hordozható játékkonyha. Kis helyen elfér, a gyerek nyaralásra, vagy bárhova magával viheti. Vázon és selyem szerű anyagból készült. A főzőlapok, mosogató és a gombok vatelinnel vannak bélelve. Gomb és akasztó segítségével lehet összecsukni. Mosható 30 fokon. Méretek: Kinyitva: 37cm x 50cm Összecsukva: 37cm x 8cm Edényfogó: 16cm x 16cm A fotókon szereplő edények és ételek nem tartozékok.

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon tetszik! A tervezo pontosan megragadta a lenyeget: olyan jatekszert hozott letre, ami a valosagos targyaknak csak halvany utanzata. (Nincs terformaja, az egesz egy sikban van.)

    A gyerekeknek -mivel egyre elethubb jatekokat kapnak- sokszor sajnos nem, vagy csak nagyon kis mertekben fejlodik ki a jatszashoz alapvetoen szukseges kreativ keszseguk. Kepzeloerejuk egyre korlatozodik, es sokan sajnos keptelenek mar eljatszani par botocskaval, kaviccsal, vagy falevelekkel.

    Ezzel szemben a kreativ gyerek jatekszer nelkul, csupan a kepzelete alkalmazasaval kepes a termeszetben, vagy a lakasban talalhato targyakat kisbabava, autova, etelle, hazikova valtoztatni.

    Ez a jatekkonyha egyszerusegenel fogva tokeletesen alkalmas a gyerek fantaziajanak, kreativitasanak stimulalasara.

    Gratulalok a tervezonek!

    Kazal Eva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a rengeteg dicséretet, bár ez nem is igazán nekem szól, mivel az alapötletre én is egy külföldi blogban bukkantam rá, ez alapján készítettem ezt a felturbózott változatot.

      Kriszta

      Törlés